Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το τρίτο συνεχόμενό του πρωτάθλημα (και νταμπλ) στην Α1 Γυναικών, από την στιγμή της επανίδρυσής του τμήματος, με τις «ερυθρόλευκες» να αγωνίζονται στο «Π. Νικολαΐδης» στο Κερατσίνι απέναντι στον Φάρο (13/05, 19:00) στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ.
Η σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών τελειώνει στις τέσσερις νίκες, με τον Ολυμπιακό να προηγείται ήδη 3-0 του αντιπάλου του, με τις δύο νίκες να προέρχονται από τις αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Μοναδική απουσία για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι αυτή της Αγγελικής Νικολοπούλου, η οποία ακολουθεί θεραπεία για το γόνατό της. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά.
Ο Κώστας Μίσσας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, λέγοντας: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι για τη σειρά των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον Φάρο, αυτήν την φορά στην έδρα του στο Κερατσίνι. Είναι μία αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να τηρήσουμε με μεγάλη συνέπεια τα αμυντικά μας πλάνα και από εκεί και πέρα στην επίθεση, να «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες κάποιων κομματιών στην άμυνα του Φάρου. Από την άλλη αξίζει να πούμε ότι και στο πρώτο ματς στη Γλυφάδα ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει. Τώρα παίζουμε στο Κερατσίνι και σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο, έτσι ώστε να έχουμε και την υποστήριξή του και να μπορέσουμε μαζί τους να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».