To ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό όσο κάποιοι από εμάς το δυσκολεύουμε.  Και αυτό το είδαμε και σήμερα στο Καραϊσκάκη.  Ολυμπιακός -Απόλλων 1-0  εκεί όπου μίλησε η ποδοσφαιρική λογική που λεει πως αν έχεις ένα σέντερ φορ που “μυρίζει” το γκολ θα το βάλει αργά ή γρήγορα. 

Τι είδαμε σήμερα στο Καραϊσκάκη; Μία ομάδα ,τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο αλλά να είναι εγκλωβισμένη στις αμυντικές δαγκάνες της άλλης ομάδας,  του Απόλλωνα, που πάλευε και έκανε τα πάντα για να μην αφήσει τον αντίπαλο να κάνει φάση και τα κατάφερε καθώς η μόνη κλασική ευκαιρία ήταν του Λάζαρου στο 26 . Με τον τελευταίο να παλεύει με νύχια και με δόντια, τον Φορτούνη όχι σε κακή ημέρα, τον Ποντένσε έτσι και έτσι και το Ναουέλ φαντομά..

Στην επανάληψη τα πράγματα έφτιαξαν και έγιναν ακόμα καλύτερα όταν μπήκαν ο Νάτχο με τον Φετφατζίδη, αλλά ας σταθούμε λίγο  στον Ισραηλινό. Σε τέτοια ματς ο 31 χρονος μέσος επιβάλλεται να παίζει από την αρχή. Είναι ένας παίκτης που γλυκαίνει το παιχνίδι ,το ηρεμεί και δίνει μία σιγουριά. Οσο για τον Γιαννη κα την ακόμα μία φορά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία που έχασε η απάντηση είναι μία. Θα πρέπει να ψάξει τι φταίει. Γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός Σοφού. Οταν μάλιστα γίνεται και Τρις τότε οφείλει να κάνει αυτοκριτική για το τι φταίει.Ισως να έχει άγχος αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να το δει αλλιώς.

Και πάμε στο τέλος ,όπου ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ο Μαρτίνς βάζει τον Μάνο. Συμπάθα με κόουτς, με όλο τον σεβασμό αλλά σε τέτοια ματς όπου δεν έχεις Γκερέρο ,δεν έχεις Χασάν  ΔΕΝ μπορείς να μην βάζεις τον μοναδικό σου διαθέσιμο φορ και να σπαταλάς τον Λάζαρο που την ξέρει τη θέση του φορ αλλά μάλλον πίσω από τον επιθετικό ή δίπλα σε ένα καθαρόαιμο φορ μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα.. Θυμηθείτε το γκολ. Ο Λάζαρος παίρνει παραμάζωμα την αντίπαλη άμυνα ,κάνει σουτ η μπάλα κοντράρει στον Μάνο που έχοντας αίσθηση του χώρου, τεράστιο πράγμα για ένα φορ, κάνει κοντρόλ και γυρίζει το κορμί του κάτι που είχε πάει να κάνει και δύο λεπτά αφότου μπήκε δίνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς τον Ολυμπιακό. 

Για τον διαιτητή του αγώνα ,Ζαχαριάδη και τον πρώτο βοηθό Xριστάκογλου τι να πει κανείς..Ο πρώτος έκανε τα πάντα για να εκνευρίσει το Καραϊσκάκη με τα σφυριγμάτα του και ο δεύτερος έκοψε,πρώτα δύο καταφανέστατα οφσάιντ του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και ένα του Απόλλωνα στο 82…ΟΛΑ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ..

https://www.youtube.com/watch?v=XuiDT2XuoME