Η ΑΕΚ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League και πλέον βρίσκεται στην κορυφή των power rankings, από την άλλη σε ανοδική πορεία είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ έχασε θέσεις ο Προμηθέας Πατρών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε το BCL:

ΑΕΚ (1η): «Η AEK είναι η απάντηση στην τελευταία ερώτηση! Ανησυχούσαμε όλοι για τους περσινούς πρωταθλητές, όταν ηττήθηκαν στην πρεμιέρα στην έδρα τους απέναντι στη Hapoel Jerusalem και μετά πήγαν στην παράταση κόντρα στη CEZ Nymburk την επόμενη εβδομάδα, αλλά η ΑΕΚ έχει πάρει φωτιά τώρα! Ο coach Luca Banchi βρήκε την τελειότητα, η ΑΕΚ νίκησε σε εννέα σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν η Ομάδα της Αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα και είναι δύσκολο να φανταστείς πως θα χάσει ματς ξανά. Θα συμβεί, το ξέρουμε… Αλλά πώς;! Η Βασίλισσα μοιάζει ανίκητη αυτή τη στιγμή… Ρεκόρ στη σεζόν: 14-4».

ΠΑΟΚ (7ος): «*Κουράστηκα να γράφω κάτι με νόημα για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτή τη φορά, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι τόσο καυτός, που δεν είναι ασφαλές να τον πλησιάσεις. Νίκησε σε πέντε σερί ματς στο Basketball Champions League. Ρεκόρ στη σεζόν: 12-7».

Προμηθέας (11ος): «Ο Προμηθέας Πάτρας είναι ακόμα πρώτος στα προηγμένα αμυντικά στατιστικά στο Basketball Champions League, παρά το γεγονός πως η Filou Oostende του έβαλε 88 πόντους στην αυλή του την προηγούμενη εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, οι back-to-back εντός έδρας ήττες στο Basketball Champions League τον έσπρωξαν εκτός Top 10 και η ομάδα δεν μπορεί να ανεχτεί να της φύγει το ματς στην έδρα της Olimpija. Ρεκόρ στη σεζόν: 12-7».