Ακόμα ένα επεισόδιο προστέθηκε στο σίριαλ για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς η διοίκηση του ΣΕΦ μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι δεν θα ανοίξει το γήπεδο.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενημέρωσε τους ιθύνοντες του σταδίου, ότι δεν θα διαθέσουν το απαραίτητο προσωπικό που απαιτείται για να διεξαχθεί η αναμέτρηση και έτσι ανακοινώθηκε ότι το ΣΕΦ θα παραμείνει κλειστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα. Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεσης αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17η Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό».