Ο Μάκης Αγγελόπουλος με δήλωσή του χαρακτήρισε φίλο της ΑΕΚ τον Λούκα Μπάνκι, στάθηκε στη δύσκολη κατάσταση που είχε να διαχειριστεί και τόνισε πως το διαζύγιο αυτό δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

H AEK θα πορευτεί με νέο προπονητή την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό γιατί Μάκης Αγγελόπουλος και Λούκα Μπάνκι συναντήθηκαν, γράφοντας τους τίτλους τέλους στη συνεργασία τους.

Ο Αγγελόπουλος, μάλιστα, με δήλωσή του αναφέρθηκε στο κλίμα με το οποίο έγινε η συνάντηση των δύο πλευρών, εστίασε στην κατάκτηση του Intercontinental Cup στο Ρίο και τόνισε πως ο Μπάνκι αντιμετώπισε δύσκολες καταστάσεις, ενώ κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του συλλόγου.

Στη δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ ανέφερε: «Συναντηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα με τον Κόουτς Λούκα Μπάνκι. Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε. Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία η εξέλιξη αυτή. Με τον Κόουτς Λούκα Μπάνκι μάς συνέδεσαν πολλά. Μαζί του η ομάδα μας απέκτησε αρχές. Κατέκτησε ένα τρόπαιο διεθνούς εμβελείας. Αντιμετώπισε και δύσκολες καταστάσεις για τις οποίες δεν είναι ώρα να μιλήσουμε. Αποχωρεί ένας φίλος μας. Στην ιστορία του συλλόγου μας κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση».