Οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ… τρέχουν, με τον Γιώργο Καραμάνο να φέρεται ότι περνάει σε πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες τα πράγματα να ήταν στάσιμα μετά την κινητοποίηση για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Γιώργος Καραμάνος φαίνεται ότι επιστρέψει και ζητάει την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των «ασπρόμαυρων».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PAOK24, ο Αθηναίος επιχειρηματίες φέρεται να είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση προς τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει το 62% των μετοχών.

Τις προηγούμενες ημέρες, μετά από συναντήσεις ανάμεσα στις τρεις πλευρές (Καραμάνος-ΚΑΕ-Α.Σ), προέκυψε μία κατ’ αρχήν συμφωνία, αναφορικά όμως με την ανάληψη του μάνατζμεντ για την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Καραμάνος ωστόσο, πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου, κάτι που είχε σκοπό να κάνει μετά από δύο χρόνια και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν προκύπτει κάποια επιπλέον πληροφορία, εν αναμονή της αντίδρασης του Α.Σ πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Πάντως, η πληροφορία που θέλει τον Μπάνε Πρέλεβιτς να βρίσκεται στην Αθήνα, ενισχύει ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς είναι αυτός που βρίσκεται σε συνεχόμενες επαφές με τον επιχειρηματία.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, σχετικά με το πως θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση και αν ο Δικέφαλος αποκτήσει νέο μεγαλομέτοχο μετά από εννέα χρόνια.