Σε… παρτίδα σκάκι εξελίσσεται η διαπραγμάτευση Ολυμπιακού – ΤΣΣΚΑ, καθώς οι Μοσχοβίτες ενημέρωσαν πως διακόπτουν τις επαφές με «όπλο» την καταρχήν συμφωνία του με τον παίκτη.

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Η ΤΣΣΚΑ έκανε τις προτάσεις της στον Ολυμπιακό και από την στιγμή που είδε ότι οι «ερυθρόλευκοι« ζητούν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, αποφάσισε να «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκρινε ως υπερβολικές τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ενώ προχώρησε σε αυτή την κίνηση έχοντας ως μεγάλο… όπλο τον ίδιο τον Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ έχει συναισθηματικό δέσιμο με την Ελλάδα και τους Πειραιώτες, ωστόσο βλέπει την ΤΣΣΚΑ ως μεγαλύτερο… σκαλοπάτι σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η «Αρκούδα» και ο «Μίλου» έχουν συμφωνήσει στο συμβόλαιό του, στο οποίο υπάρχει υπερδιπλασιασμός των αποδοχών του (σε σχέση με το ποσό που του δίνει ο Ολυμπιακός), ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα της… μόνιμης παρουσίας στο Final Four της Euroleague.

Στην συγκεκριμένη… εξίσωση πρέπει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μιλουτίνοφ με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και πως ο Σέρβος δεν έχει καμία διάθεση να επεκτείνει την συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους». Έτσι, σε περίπτωση που υπάρχει οριστικό τέλος στις επαφές του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, ο Μιλουτίνοφ θα παραμείνει φέτος στον Πειραιά και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, το… παιχνίδι γύρω από τον Μιλουτίνοφ γίνεται αρκετά πολύπλοκο, αλλά μοιάζει δεδομένο πως η ΤΣΣΚΑ έχει για την ώρα το πάνω χέρι, με μεγάλο όπλο την επιθυμία του ίδιου του Σέρβου σέντερ.