Για την παραμονή του στους Ουόριορς, αλλά και το ότι οι «πολεμιστές» δεν θα είναι φαβορί φέτος για τον τίτλο, μίλησε μεταξύ άλλων ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο φόργουορντ των Ουόριορς μιλώντας στο ESPN χαρακτήρισε αηδίες τα όσα γράφονταν αναφορικά με την παραμονή του ή όχι στους «πολεμιστές», ενώ επισήμανε πως σε όλους λείπει το ότι φέτος δεν θα είναι το φαβορί, αλλά το αουτσάιντερ.

Αναλυτικά ο Γκριν τόνισε τα εξής:

Για το νέο του συμβόλαιο: «Αυτό το συμβόλαιο λέει πράγματα για τις αηδίες που είπατε για εμένα, σας λέει ότι υπήρχε μέθοδος απέναντι σε αυτήν την τρέλα. Και σας λέει, ότι ήσασταν λάθος».

Για το ότι οι Ουόριορς θα είναι πια αουτσάιντερ: «Μου έχει λείψει να μας θεωρούν αουτσάιντερ. Είμαι σίγουρος, ότι και στον Στεφ λείπει αυτό, ενώ και ο Κλέι μου έστειλε μήνυμα για αυτό μέσα στο καλοκαίρι, θεωρώ πως και σε αυτόν λείπει».

Για τον Ντουράντ: «Είναι ο αδελφός μου, χθες κιόλας μιλούσαμε. Αν σου έλεγαν, ότι έρχεται και θα πάρεις δύο πρωταθλήματα μαζί του, τότε τρελαίνεσαι. Δε θα άλλαζα αυτό με τίποτα».

Για το ότι δεν του μίλησε ο Ντουράντ πριν πάει στο Μπρούκλιν: «Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Δε θα πάω εγώ να του ζητήσω την άδεια, για παράδειγμα, για το αν θα αφήσω έγκυο την αρραβωνιαστικιά μου. Είναι η ζωή μου. Υποτίθεται, ότι πρέπει να ζητάω άδεια από τον καθέναν για το τι θα κάνω; Όχι».