Φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, έδωσαν σήμερα Άρης και Πανιώνιος στο «Nick Galis Hall», στην οποία δεν κρατήθηκε σκορ.

Το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών έδωσε σήμερα (15/09) ο Άρης αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο, κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall».

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση μετά από συμφωνία των δυο ομάδων ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα κι ως εκ τούτου δεν κρατήθηκε σκορ.

Η σημερινή αναμέτρηση και η χθεσινή (14/09) με τον Κολοσσό έδωσαν τη δυνατότητα στον Σούλη Μαρκόπουλο από πλευράς Άρη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που βρίσκονται στη διάθεσή του.

Από την άλλη ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη με αυτό το φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη, ενώ χθες είχε αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Γιάννης Λίβανος είχε την ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, βγάζοντας πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια, ενώ στο απουσιολόγιο του έγραψε τα ονόματα των Μάρτιν και Λαμπρόπουλου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, Τζάστιν Μάρτιν, τραυματίστηκε στο χτεσινό (14/9) φιλικό ματς με τον ΠΑΟΚ και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί, όπως και ο Φώτης Λαμπρόπουλος που είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η αποστολή του Πανιωνίου επιστρέφει το σήμερα το βράδυ στην βάση της, για να συνεχίσει την προετοιμασία ενόψει της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ την Τετάρτη θα δώσει νέο φιλικό απέναντι στο Λαύριο.