Η Ιταλία ήταν ασταμάτητη και “διέλυσε” με φανταστικό ποδόσφαιρο την Αρμενία και το ταμπλό να σταματάει στο 9-1, ενώ η Βοσνία ολοκλήρωσε ιδανικά με νίκη 3-0 επί του Λίχτενσταϊν.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» έκανε το 10 στα 10 στην προκριματική φάση και επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί που είχε από την κλήρωση. Ο Ιμόμπιλε στο 8ο λεπτό και ο Ζανιόλο στο 9ο άνοιξαν τον λογαριασμό, ενώ στο 29’ ο Μπαρέλα μετά από μπαλιά του Μπονούτσι που έκοψε στα δύο την άμυνα, πρόλαβε τον Αϊραπετιάν και με πλασέ έγραψε το 3-0. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ιδανικά για την ομάδα του Μαντσίνι με τον Ιμόμπιλε να περνάει και τον Αρμένιο πορτιέρε για το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιταλία ήταν… καταιγίδα. Ακόμα πέντε γκολ για το τελικό 9-1 με τους Αρμένιους να πετυχαίνουν απλά το γκολ της τιμής με τον Μπαμπαγιάν στο 79’.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βοσνία πήρε τη νίκη με 3-0 στο Λιχτενστάιν και ολοκλήρωσε αξιοπρεπώς την πορεία της στον όμιλο. Ο Σίβιτς στο 57’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Προσινέσκι, ενώ Χότζιτς στο 64’ σφράγισε τη νίκη για τους Βόσνιους, ενώ με το δεύτερο γκολ του διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ιταλία 30

Φινλανδία 18

Ελλάδα 14

Βοσνία 13

Αρμενία 10

Λιχτενστάιν 2