Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος του Zalgiris OnAir, στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Κάουνας και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό στο οποίο ο Ζοτς του είχε φωνάξει όσο κανείς άλλος.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας ο Γιασικεβίτσιους αποκάλυψε μια αστεία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Τα πήγαμε καλά εξαρχής, γιατί μού έστελνε πολλά καλά μηνύματα, πριν πάρω την απόφασή μου. Μετά κατάλαβα ότι ήταν η κόρη του που έγραφε τα μηνύματα, γιατί είχε θέματα με το τηλέφωνο τότε! Μετά από μερικά χρόνια, όταν ήμουν ακόμα παίκτης του, γίναμε φίλοι. Με εκείνον, αν όλα είναι καλά, μπορείς εύκολα να βγεις έξω στην πόλη, σε ένα μπαρ. Είχαμε μια καλή σχέση.

Και είδα ότι δεν έστελνε σε κανέναν. Οπότε, τον ρώτησα αν ήταν αυτός που μου έστελνε. “Αυτό είναι άλλο”, μού είπε. Τώρα, οπότε πάμε για φαγητό και είναι και η κόρη του μαζί, μού κάνει πλάκα, λέγοντας “πόσα μηνύματα σού είχα στείλει”. Πάντα μου τονίζει τη σχέση που έχω τώρα με την Αθήνα, με την γυναίκα μου. Μού λέει συνέχεια “Στο έλεγα, αυτή είναι η καλύτερη πόλη, άλλαξα τη ζωή σου! Έχεις μια Ελληνίδα γυναίκα τώρα, είσαι ευτυχισμένος, έχεις παιδιά”».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο, που λίγο έλειψε να οδηγήσει και στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό: «Ναι, έγινε αυτό. Και το έχω γράψει και στο βιβλίο μου. Εκείνο το βράδυ, όταν αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο (με την πρώην γυναίκα του), δεν ήταν καλή περίοδος για το ηθικό μου. Τότε, ένας φίλος μου με βοήθησε συναισθηματικά, με επισκέφθηκε σπίτι μου και παίξαμε σκάκι, κάνοντας μια συζήτηση από καρδιάς. Μετά βγήκαμε έξω, είδαμε ταινία και εκεί ήταν ο Ομπράντοβιτς. Μού φώναξε με τρόπο που δεν μού έχει φωνάξει ποτέ κανείς. Μού είπε “θα σού δώσω το μεγαλύτερο πρόστιμο”, αν και δεν πήρε ποτέ ούτε ένα ευρώ από παίκτη. Με φόβισε. Για 3-4 ημέρες δεν ήθελε να δώσω εξηγήσεις. Πέντε μέρες μετά, είδα πως ήταν ακόμα θυμωμένος μαζί μου, οπότε ζήτησα από τον ατζέντη μου να του γράψει ένα μήνυμα, ότι δεν διασκέδαζα και πέρναγα αλλά, αλλά είχα πάρει διαζύγιο. Λίγες μέρες μετά, έκανε πίσω».

Επιπλέον, αναφερόμενος στο δέσιμο που είχε με συμπαίκτες εξήγησε πως «πιθανώς με τον Διαμαντίδη ή τον Πάρκερ. Πλέον, δεν μιλάνε οι παίκτες με τα μάτια. Με τον Διαμαντίδη, το μόνο που χρειαζόσουν ήταν ένα βλέμμα. Με τους μεγάλους παίκτες συμβαίνουν όλα πολύ απλά».