Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο “Παλατάκι”, με τον Έλληνα τεχνικό να πατάει για πρώτη φορά παρκέ μαζί με τους νέους τους παίκτες.

Ο 43χρονος τεχνικός, μπορεί να ξεκίνησε τις επαφές του με τα στελέχη της ομάδας, από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σήμερα, βρέθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο, μαζί με τους νέους του παίκτες.

Μοναδικός απών ήταν ο Άνταμ Σμιθ και μένει να φανεί τι θα γίνει με την υπόθεση του, ενώ οι άλλοι παίκτες, επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά την άδεια του Σαββατοκύριακου. Παρών ήταν κανονικά και ο Μπόμπι Μπράουν, μετά την παρουσία του στο EKO All Star Game στο Ηράκλειο.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει τη δική του επανεκκίνηση, με φόντο την τελική ευθεία της σεζόν, στην οποία παίζει για την παραμονή του στη Basket League και παρότι το παιχνίδι με τον Ήφαιστο στη Λήμνο, είναι να γίνει στο τέλος του μήνα, ο Μέξας θέλει να εκμεταλλευτεί την περίοδο της διακοπής, με πολλή δουλειά στις προπονήσεις.

Επίσης, μέσα στο ίδιο διάστημα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει και δύο φιλικά, προκειμένου να μείνουν οι παίκτες σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά και για να προσπαθήσει να εφαρμόσει ο Μέξας, όσα θα δουλέψει στις προπονήσεις.