Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, έστειλε την απάντηση σε όσα ακούγονται για την ομάδα του και είπε πως το κλαμπ που πρεσβεύει πρωταγωνιστεί.

Στο μήνυμά του ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ ανέφερε: Περίεργες ημέρες με όσα αίφνης τραβάμε ως ανθρωπότητα για να λέμε λόγια για επουσιώδη, αλλά πώς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό; Ακούμε και διαβάζουμε τα πάντα, και πρέπει να ευχαριστήσω και προσωπικώς την πλειοψηφία των συναδέλφων για το σεβασμό στο έμβλημα και όσα πρεσβεύει η ξανά Κυπελλούχος. Έχουμε αποδείξει, ότι μιλάμε όταν κι όποτε πρέπει. Αρκετά όμως με τη συκοφαντία, τη στρέβλωση και τη στρεψοδικία, που πάνε να γίνουν μόδα από ορισμένους. Η ΑΕΚ έδωσε-δίνει αγώνες στην ελληνική και διεθνή κονίστρα με τον τρόπο της και πάντα (θα) δικαιώνεται. Και θα είναι εκεί. Πρωταγωνίστρια, και την επόμενη ημέρα, για τα μεγάλα στοχαστικά, που είναι μπροστά. Με τον τρόπο της πάντα. Και δεν θ’ αλλάξει τροπάρι. Άλλοι πρέπει ν’ αλλάξουν. Οι καιροί ου μενετοί…

ΥΓ Και μη ξεχνιόμαστε: Προμηθευόμαστε εισιτήρια. Γεμίζουμε την Τετάρτη το ΟΑΚΑ, με Βόννη και Άρη. Κρινόμαστε κάθε ημέρα για τα σπουδαία!

Ε-Ν-Ω-Σ-Ι-Σ.