Την πρώτη της νίκη, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο της φιλοδοξεί να πετύχει στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (1/3), με αντίπαλο τα Χανιά η Παναχαϊκή.

Η ομάδα της Πάτρας, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα των ανεβασμένων το τελευταίο χρονικό διάστημα Κρητικών στοχεύει στη νίκη που θα την βάλει στο κόλπο των πλέι οφ.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων», δεν μπορεί να υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, στις υπηρεσίες των Θεολόγου και Παπατόλιου. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

Από εκεί και πέρα εκτός έχουν τεθεί ακόμα οι Κωνσταντίνος και Βασίλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την Κ19, αλλά και οι Κοτσώνης, Ιντζόγλου, Σιατραβάνης που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν παρελθόν.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς για τα Χανιά.

Αυτή αποτελείται από τους: Καπούταγλη, Μικέ, Τσεκούρα, Σταμόπουλο, Πατάπη, Τσελεπίδη, Μουστακόπουλο, Σταυρόπουλο, Πατρώνη, Μασούρα, Κυνηγόπουλο, Μαυριά, Ανάκογλου, Μυτίδη, Φροξυλιά, Κόκα, Τσότρα, Καλαμπόκα και Αντωνακόπουλο.