Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Ιωνικός από το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Ιωνικός έχει παράπονα από τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για ανελέητο πόλεμο που δέχεται. Απέναντι στην Κηφισιά, σημειώνονται τρεις φάσεις που θεωρούν οι Νικαιώτες ότι αδικήθηκαν και παραθέτουν και το βίντεο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για ακόμη μια φορά, αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με την ανικανότητα των ιθυνόντων να λειτουργήσουν 50-50 σε παιχνίδια τέτοιας σημαντικότητας.

Την στιγμή που η ΚΕΔ προσπαθεί για το καλύτερο, τα αρμόδια όργανα είναι κατώτερα των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζουν το προϊόν που η ένωση προσπαθεί να ανεβάσει.

Αρχικά ως ΠΑΕ Ιωνικός, θα θέλαμε να συγχαρούμε και δημοσίως τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που κατέθεσαν ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο, παλεύοντας για τη φανέλα και την ιστορία του συλλόγου.

Όμως, μια ημέρα γιορτή για την κατηγορία και το ελληνικό ποδόσφαιρο στιγματίστηκε για ακόμη μια φορά από διαιτητικά λάθη του Χρήστου Βεργέτη, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα.

Αρχικά στο 8’, ο ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και όχι απευθείας κόκκινη για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Στο 12’ υπάρχει εξόφθαλμο χέρι του ποδοσφαιριστή της Athens Kallithea μέσα στην περιοχή.

Τέλος, στη φάση του γκολ που δέχεται η ομάδα μας, ο σκόρερ της αντίπαλης ομάδας είναι εκτεθειμένος και σε λανθασμένη θέση ο επόπτης δεν επιδεικνύει το οφσάιντ και κατά συνέπεια δείχνει σέντρα ο διαιτητής.

Η ΠΑΕ Ιωνικός και η διοίκηση του συλλόγου δεν θα επιτρέψουν τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος. Είμαστε απέναντι σε οποιοδήποτε επιχειρεί να βλάψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος κόντρα σε όλους, για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας.

Ζητάμε από εδώ και πέρα ίση μεταχείριση σε όλους. Απομένουν έξι αναμετρήσεις – τελικοί. Αφήστε μας να πάρουμε αυτό που αξίζουμε.

Παραθέτουμε οπτικό υλικό από τα διαιτητικά λάθη στο παιχνίδι κόντρα στην Athens Kallithea ελπίζοντας να μην είμαστε στο ίδιο έργο θεατές…