Τις δυνάμεις του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θέλει να δοκιμάσει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που δήλωσε συμμετοχή στο draft της επόμενης σεζόν.

Ο Έλληνας γκαρντ αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νεβέζις και τα πήγε εξαιρετικά καθώς μέτρησε 12,2 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ κατά μέσο όρο. Αυτές οι εμφανίσεις του έκαναν το ESPN να κάνει ειδική αναφορά στο πρόσωπό του και να τον συμπεριλάβει στο Top 100 των ανερχόμενων παικτών παγκοσμίως.

Ο παίκτης των “πράσινων” μίλησε στο ESPN και ανέφερε ότι είχε σκοπό να βρεθεί στην Αμερική για προπονήσεις, όμως ο κορωνοϊός δεν θα του επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά:

«Αυτή τη στιγμή είμαι στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, η σεζόν στην Λιθουανία διακόπηκε οριστικά. Επιστρέψαμε σπίτι πριν τους περιορισμούς στα ταξίδια. Δουλεύω κάθε μέρα και περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω συχνά. Κάνω βάρη, έχουμε και μια μπασκέτα στο σπίτι και προσπαθώ να μείνω σε φόρμα. Δουλεύω το κορμί μου όσο μπορώ, με τις δεδομένες συνθήκες.

Σκόπευα να πάω στις ΗΠΑ στο τέλος της σεζόν, να προπονηθώ και να κάνω work outs, όμως τώρα αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. Θέλω να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ στη χώρα μου. Αν μας επιτραπεί, θα φέρω στην Ελλάδα στον ασίσταντ της Νεβέζις, τον κόουτς Μαρτίνας Στανκοβίτσιους, για να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις».