Χάος στην ΚΑΕ Πανιώνιος καθώς οι Κωνσταντίνος Ράικος και Γιώργος Κραββαρίτης αποσύρουν την προσφορά τους, έπειτα από επιστολή που εξέδωσαν.

Παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε, προ ημερών, από την πλευρά των Κωνσταντίνου Ράικου και Γιώργου Κραββαρίτη για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ, με νέα επιστολή έγινε γνωστό πως το ενδιαφέρον αποσύρεται, καθώς όπως έγινε γνωστό «αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια».

Η ανακοίνωση των υποψήφιων επενδυτών του Πανιωνίου αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Πανιωνίου ότι μέχρι και σήμερα 24/8 στις 12.00 μ.μ. (διορία που είχαμε δώσει στην ΚΑΕ Πανιώνιος) δεν έχουμε λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα. Τα οποία εγγράφως έχουμε ζητήσει από 13/8 ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος. Είναι η δεύτερη διορία η οποία δεν τηρείται για άγνωστους λόγους. Η στάση μας ήταν από την αρχή ξεκάθαρη και απόλυτα σαφής.

Επίσημα, αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας διότι αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα είμαστε δίπλα στον Πανιώνιο χωρίς την παραμικρή εμπλοκή σε σκοπιμότητες. Ευελπιστούμε αυτή η καθυστέρηση να μην ζημιώσει τον Πανιώνιο και ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Κωνσταντίνος Δ. Ράικος
Γεώργιος Κ. Κραββαρίτης»