Σχεδόν τέλεια τα πήγαμε στις χθεσινές μας επιλογές. Μόνο το Over 1,5 τρίποντο του Ματ Λοτζέσκι δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς ο πολιτογραφημένος Βέλγος, δεν πήρε πολλές προσπάθειες στην επίθεση.

Ας ξέχασουμε τώρα τι συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, αφού μόνο το μέλλον έχει σημασία. Ο Ολυμπιακός σήμερα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης και φαντάζει το φαβορί της αναμέτρησης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν έρθει στο ΣΕΦ, χωρίς τους Σέρχιο Γιουλ, Γκουστάβο Αγιόν και Όγκνιεν Κούζμιτς και η αλήθεια είναι πως θα εμφανιστούν αποδυναμωμένοι στον Πειραιά.

Οι γηπεδούχοι έχουν ν’αντιμετωπίσουν την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ θα λείπει ο άνθρωπος-ενέργεια Άξελ Τουπάν. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ανάγκη το ροζ φύλλο αγώνα, αφού έχει ρεκόρ 4-4 και θέλει να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την ζώνη της οχτάδας. Σαν πρώτη επιλογή θα πάμε με τον άσο, που προσφέρεται 1,90 στην Stoiximan.

Σαν ειδικό bet έχουμε να σας προτείνουμε δύο επιλογές. Η μία είναι το Over 0,5 τρίποντο του Ζακ Λεντέι με απόδοση 2,15 στην Stoiximan, ενώ θα δείξουμε εμπιστοσύνη και στον “δεινόσαυρο” της Ρεάλ Μαδρίτης Βάλτερ Ταβάρες και στο Over 7,5 πόντων.

Στον τουρκικό εμφύλιο η Νταρουσάφακα υποδέχεται την Αναντολού Εφές, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Το συγκρότημα του Αταμάν διαθέτει πολύ βαθύ ρόστερ, το οποίο μέχρι στιγμής κάνει τη διαφορά στα περισσότερα παιχνίδια. Βέβαια τέτοια ματς πάντα έχουν το ενδιαφέρον τους και αν μη τι άλλο οι φιλοξενούμενοι, δεν θα περάσουν άνετα από το “σπίτι” της Νταρουσάφακα. Το χάντικαπ των έξι πόντων είναι διαβασμένο, όμως πιστεύουμε πως η Εφές θα υπερκεράσει αυτό το πλεονέκτημα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (+4,5)      1     1,91    STOIXIMAN

ΖΑΚ ΛΕΝΤΕΪ    OVER (0,5 ΤΡΙΠΟΝΤΟ)      2,15     STOIXIMAN

ΒΑΛΤΕΡ ΤΑΒΑΡΕΣ    OVER (7,5)       1,87        STOIXIMAN

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (-6,5)        2        1,90