Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, μίλησε για τον αποκλεισμό των «κιτρινόμαυρων» από το Europa League και συνεχάρη τους συμπαίκτες του και τον κόσμο για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί η προσπάθεια όλων ήταν συγκινητική. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο και μοναδικό λαό που βρέθηκε στο γήπεδο, χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε κάνει ούτε το 1-0.

Αξίζαμε την πρόκριση το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και κάναμε κάποιες ευκαιρίες τις οποίες θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ που θα μας έδινε την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι συνέχισε παρά τον τραυματισμό του:

«Έχω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε και να έπαιζε θα έκανε το ίδιο εφόσον δεν ζαλιζόμουν συνέχισα να παίζω».

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο παρότι Δεκαπενταύγουστο:

«Ήταν μια δύσκολη μέρα και ο κόσμος ήρθε και μας στήριξε παρά το εις βάρος μας σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και μας μετέδωσε την πίστη για να κάνουμε την ανατροπή».

Αν αυτός ο αποκλεισμός πεισμώνει του ποδοσφαιριστές του Άρη:

«Πεισμώνουμε μετά τον αποκλεισμό δεν μας δίνει τα περιθώρια να στεναχωρηθούμε καθώς σε δέκα μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα και με την βοήθεια του κόσμου μας θα κάνουμε σπουδαία πράγματα».