Ο τελευταίος όμιλος βρήκε ισόπαλες την Βαρντάρ με την Ρόζενμποργκ με σκορ 1-1 και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να γνωρίζει την ήττα με 3-1 από την Ζενίτ.

Βαρντάρ – Ρόζενμποργκ: 1-1

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερο από άποψη ρυθμού με τη Βαρντάρ να φαίνεται ανώτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι μόλις στο 9′ o Γιουταλο πέτυχε το 1-0 κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις όμως του πρώτου ημιχρόνου ο Βέντνερ εκτέλεσε πέναλτι και ισοφάρισε για το 1-1 στο 47′. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι ρυθμοί ιδιαίτερα χαμηλοί με αποτέλεσμα η ισοπαλία να παραμείνει μέχρι τέλους.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ζενίτ: 1-3

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ παρά το γεγονός ότι είχε την κυριαρχία του αγώνα, δημιούργησε τις περισσότερες φάσεις και είχε την κατοχή ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από την Ζενίτ που μπορεί να είχε λιγότερες ευκαιρίες αλλά κατάφερε να “στήσει” την αντίπαλό της στα… δίχτυα. Στο πρώτο μέρος η Ζενίτ προηγήθηκε στο 35′ με 0-1 από τέρμα που πέτυχε ο Εροκιν. Στο δεύτερο μέρος ο Τζουάνμι ισοφάρισε για το 1-1 (58′) αλλά το σκορ δεν έμεινε εκεί. Στο 64′ ο Ιβάνοβιτς πέτυχε το 1-2 ενώ στο 85′ ο Παρέδες διαμόρφωσε το τελικό 1-3.