Ο Πρίμοζ Γκλίχα μίλησε ενόψει Ελλάδας, τονίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να… πεθάνουν στο γήπεδο.

Το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Κοσόβου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ο Πρίμοζ Γκλίχα που στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με την Εθνική μας στο φινάλε των προκριματικών έστειλε μήνυμα νίκης αναγνωρίζοντας, πάντως, τη ανωτερότητα της Ελλάδας.

«Η Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής μας πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να «πεθάνει» στο γήπεδο», δήλωσε ο Σλοβένος τεχνικός που πριν από μερικές μέρες είδε την ομάδα του σε φιλικό να χάνει με 2-0 από την Ιορδανία.

«Θα δώσουμε το μάξιμουμ. Χρειαζόμαστε μία νίκη και πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο Γκλίχα που ανέλαβε ως υπηρεσιακός, αλλά δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί.

Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, το Κόσοβο δεν υπολογίζει στον τραυματία επιθετικό Ελμπασάν Ρασάνι που παίζει στην Κλερμόν, ενώ ζήτησαν και εξαιρέθηκαν των κλήσεων οι Λιρίμ Καστράτι (επιθετικός της Λέγκια Βαρσοβίας) και Μπερσάντ Τσέλινα (αμυντικός της Ιπσουιτς) λόγω υποχρεώσεών τους με τους συλλόγους τους.