Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν σήμερα (6/01) με μία προπόνηση την προετοιμασία τους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Προμηθέα, στην Πάτρα.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Σχίζα, λόγω διάσεισης που υπέστη μετά από χτύπημα στο κεφάλι, καθώς και τους Φίλλιο και Σιδέρη.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ:

«Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό «Τόφαλος» το Σάββατο 07/01 στις 16:00 (ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, τελευταίας του πρώτου γύρου.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall» και το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας αναχωρεί για την Πάτρα. Εκτός προγράμματος και αποστολής έμειναν ο Σταύρος Σχίζας, λόγω της διάσεισης την οποία υπέστη μετά από χτύπημα στο κεφάλι, ο Γιώργος Φίλλιος, που παραμένει κλινήρης και εμπύρετος μετά από την ίωση από την οποία προσβλήθηκε και ο Χρήστος Σιδέρης, λόγω προβλήματος στο δεξί πόδι του.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Νόα Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, JD Νότε, Όμηρος Νετζήπογλου, Στέλιος Χαβαλές και Τζος Χάγκινς. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης».