Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, και εμψύχωσε τους παίκτες ενόψει του δεύτερου τελικού του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμάρας».

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού βρέθηκε κοντά στην ανδρική ομάδα βόλεϊ λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμψύχωσε τους παίκτες και τους ζήτησε το κύπελλο κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του με 3-2 σετ στο κλειστό του Ρέντη έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της κούπας. Ο επαναληπτικός τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Παναθηναϊκός μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όπου βρέθηκε ένα βήμα πριν την καταστροφή βρίσκεται και πάλι σε τροχιά κατάκτησης τίτλων. Η νίκη στο Ρέντη στον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη του δίνει μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στις κούπες, δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας το 2010 κόντρα στον Ολυμπιακό και πάλι που ήταν ο τελευταίος χρονικά τίτλος του τμήματος.

Η δίψα όλων είναι μεγάλη μετά και την τεράστια ανατροπή επί του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Το κλειστό του Αγίου Θωμά για τον σπουδαίο αγώνα της Τετάρτης θα είναι κατάμεστο αφού εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά τα διαθέσιμα εισιτήρια.