Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και προανήγγειλε Γενική Συνέλευση στις 22 Ιουνίου, όπου θα υπάρξει μεταξύ άλλων και ενημέρωση για το γηπεδικό ζήτημα.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προσκάλεσε τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου. Σε αυτή θα υπάρξει ψηφοφορία για κάποια τρέχοντα ζητήματα του τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση που θα γίνει ψηφοφορία αναφορικά με το νέο γήπεδο του τριφυλλιού θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο, όπως είχε ενημερώσει πρόσφατα η διοίκηση του ΑΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Προς τα Μέλη του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22-06-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2020 – 2021

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Απαλλαγή της Διοίκησης

4. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021-2022

5. Τροποποίηση Καταστατικού

6. Ενημέρωση για γηπεδικό

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 29-06-2021, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους.»

Προηγούμενο άρθροΒαλβέρδε: Έκθεση φωτογραφίας και μαθήματα ζωής για το ποδόσφαιρο (pic)
Επόμενο άρθροΓιανγκ: “Αποχώρησε λόγω περικοπών ο Κόντε”