Έναν ακόμη ενεργό, δραστήριο και λάτρη του μπάσκετ ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Άγγελος Παπανικολάου για να σταθεί στο πλευρό του στις εκλογές της ΕΟΚ.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κυριακόπουλο, έναν άνθρωπο που όσοι ασχολούνται στενά με το άθλημα, γνωρίζουν πολύ καλά, όπως και το έργο που κάνει. Η παράταξη λοιπόν του Άγγελου Παπανικολάου έχει πλέον έναν ακόμα άξιο σύμμαχο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω στη μεγάλη μπασκετική οικογένεια τον κ. Δημήτρη Κυριακόπουλο. Έναν εργάτη του Ελληνικού μπάσκετ, που συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα και μέσα από το ΔΣ της ΕΣΚΑ. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι θα πορευτούμε ενωμένοι για την περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ”.

ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

  • Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986, ξεκίνησε το μπάσκετ στον Πρωτέα Αθηνών, μεταγράφηκε στον Πανιώνιο με τον οποίο κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2004.
  • Έχει κατακτήσει επίσης το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της Ιταλίας το 2006 με την Γυμναστική Ακαδημία της Ρώμης.
  • Είναι αριστούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. με ειδικότητα την προπονητική της καλαθοσφαίρισης και έχει ολοκληρώσει 2 μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση του Αθλητισμού, το 2010 και το 2013.
  • Από τα 24 του χρόνια και ως σήμερα είναι Πρόεδρος του Πρωτέα και εδώ και 8 χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Α. Έχει εργαστεί 4 χρόνια στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και σε άλλες διευθυντικές θέσεις εκτός αθλητισμού, τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει τις δικές του επιχειρήσεις.
  • Έχει συγγράψει 3 βιβλία, του έχει απονεμηθεί το Μετάλλιο των Εξαιρέτων Πράξεων του Σ.Ε.Π. και για τη δράση του στον Πρωτέα τον έχει βραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ζει στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και είναι πατέρας ενός παιδιού.