Ο προπονητής του Άρη μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους αθλητές των χαμηλών κατηγοριών.

Ο Άρης γνώρισε αναπόφευκτα την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας προπονητής των «κιτρονόμαυρων» αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι όσο και στην ταλαιπωρία που βιώνουν αθλητές και προπονητές ομάδων σε χαμηλές κατηγορίες.

Ο Σάββας Καμπερίδης ανέφερε πως: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, στόχος ήταν να μη δεχθούμε εύκολους πόντους και νομίζω σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Έχουμε δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή που είναι παιχνίδια δίχως αύριο για εμάς. Θα πρέπει να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να ξεκολλήσουμε από τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Μακάρι να είχαμε και τον κόσμο στο πλάι μας.

Ήθελα να πω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι αθλητές του μπάσκετ στις άλλες κατηγορίες που ζουν από αυτό και βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση, είμαστε δίπλα τους.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες για να παίξουνε οι Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς. Είναι τέτοια η φύση του αθλήματος που όποιος παίζει πρέπει να δίνει την ψυχή του και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ως δικαιολογία τις απουσίες».