Ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ηρακλή (23/01, 17.00), και τον Μπο Μπιτς να τονίζει ότι ο Δικέφαλος πρέπει να βγάλει ενέργεια στο παιχνίδι, ενώ σημαντικό στοιχείο για τη νίκη είναι ποιος τη θέλει περισσότερο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, ανέφερε μεταξύ άλλων στο blog του, ότι η ομάδα είχε χρόνο να δουλέψει τις αδυναμίες της και βασικό σε ένα ντέρμπι, όπως με τον Ηρακλή είναι να διαχειριστεί την πίεση και να διατηρήσει την ενέργεια.

Στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, γράφει:

«Παιχνίδι 12ο, εναντίον του Ηρακλή 23/1/2021,

Τελικά επιστρέφουμε στη δράση! Είναι σαν να έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο μας παιχνίδι, αλλά ο χρόνος μεταξύ των αγώνων μας έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθούμε σε τομείς που είχαμε αδυναμίες, καθώς και να κατανοήσουμε τον αντίπαλό μας αυτό το Σαββατοκύριακο, τον Ηρακλή, ακόμα καλύτερα.

Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη, το οποίο σημαίνει πολλά. Η ένταση και η πίεση και από τις δύο πλευρές θα είναι τεράστια και για τα 40 λεπτά. Πρέπει να βρούμε πολλή ενέργεια και να διατηρήσουμε αυτήν την ενέργεια για ολόκληρο το παιχνίδι. Όλα καταλήγουν στο ποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι, έτσι λειτουργούν τα ντέρμπι!

Όσον αφορά τις τελευταίες δύο εβδομάδες από το τελευταίο μας παιχνίδι, προσπάθησα να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω. Παίζοντας βιντεοπαιχνίδια με τους συμπαίκτες μου στον ελεύθερό μας χρόνο. Προσπαθώντας να παραμείνουμε ζεστοί, ιδιαίτερα την ημέρα που χιόνισε. Εκείνη ήταν μία πολύ δροσερή ημέρα! Δεν είμαι οπαδός του κρύου και του χιονιού, αλλά είναι πάντα ωραίο να βλέπω να συμβαίνει. Χαίρομαι όμως που δεν χιονίζει συχνά. Τα πράγματα αρχίζουν να ανοίγουν ξανά στην πόλη κι αυτό είναι φοβερό! Ανυπομονώ να μπορέσω να περπατήσω και να δούμε την πόλη ξανά! Ελπίζουμε ότι ο Covid αρχίζει να φεύγει ΓΙΑ ΚΑΛΟ!

Ξέρετε ποια είναι η συμφωνία μας. Θα τα πούμε σύντομα και μέσα στην εβδομάδα, με το επόμενο #BeechBlog».