Το προφίλ της ΑΕΚ ανέλυσε ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Ηρακλή Βαγγέλη Ζιάγκου, Σταύρος Μυκονιάτης, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας στο φετινό αμφίρροπο, όπως ήδη φαίνεται, πρωτάθλημα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στο πλήρες και ποιοτικό ρόστερ της ΑΕΚ, μιας ομάδας που στοχεύει πολύ ψηλά φέτος τόσο στο Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Ένα ρόστερ στο οποίο ξεχειλίζει και η εμπειρία αλλά και το ταλέντο, και μια ομάδα με σαφή κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Η ομάδα της ΑΕΚ είναι χωρίς ήττα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.

Επιθετικά η ποιότητά της τις δίνει την δυνατότητα να σκοράρει με 80 πόντους ανά παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δικαιολογήσουμε την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα που έχουμε και να περιορίσουμε το επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ.

Η προσθήκη του William Hatcher οπωσδήποτε θα μας βοηθήσει τόσο και στο Επιθετικό μας παιχνίδι όσο και στο κομμάτι της δημιουργίας. Η εβδομάδα που πέρασε κύλησε καλά για εμάς είδαμε και τον Βασίλη να μπαίνει στο πρόγραμμα της ομάδας και να γυμνάζεται κανονικά. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων και είναι ένα από τα παιχνίδια τα οποία είναι κρίμα να γίνονται σε άδειο γήπεδο».