Ο Κώστας Μέξας μίλησε για την σπουδαία, από ψυχολογικής σημασίας, νίκη του Ηρακλή επί της Μόρναρ Μπαρ και αναφέρθηκε επίσης στη συνέχεια, αλλά και στην ενίσχυση της ομάδας. Ο Κώστας Μέξας μίλησε για την σπουδαία, από ψυχολογικής σημασίας, νίκη του Ηρακλή επί της Μόρναρ Μπαρ και αναφέρθηκε επίσης στη συνέχεια, αλλά και στην ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή:

«Ήταν ένα παιχνίδι με διπλό σκοπό, θέλαμε μία νίκη στον όμιλο και να κάναμε κάποια βήματα μπροστά σε διάθεση, λειτουργία και ομαδικό πνεύμα. Πρέπει να πατήσουμε σε αυτά, δεν πιστεύω στο ηρωικό μπάσκετ αλλά στη συνεργασία και αυτή πρέπει να είναι η μεγάλη εικόνα.

Θα συγκεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε μια ομάδα (σ.σ. Ιωνικός) που θέλει μεγάλη προσοχή. Η απουσία του κόσμου είναι μεγάλο μειονέκτημα για εμάς και είδαμε σήμερα πόσο μας βοήθησε στο τέλος. Με τον κόσμο η ομάδα ειναι διαφορετική στο παρκέ.

Η ενίσχυση της ομάδας είναι ένα κομμάτι που το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά. Ψάχνουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες που μπορούν να έρθουν στον Ηρακλή, γιατί δε θέλουν όλοι να έρθουν στην ομάδα. Είναι μια πραγματικότητα αυτή που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Δε θέλουμε να έρθει κάποιος μέτριος παίκτης αλλά μόνο για κάποιος καλύτερος».

Για τον Λιντς:«Θα παίξει την Κυριακή και μετά από το ματς θα γίνει ξανά μια συζήτηση για το τι θέλει και ο ίδιος».