Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί για ακόμα μία φορά οι άνθρωποι του Άρη μέσα στη φετινή χρονιά προκειμένου να βρουν τα χρήματα που απαιτούνται για την κάλυψη άμεσων αναγκών, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν.

Οι επιτελείς των «κιτρινόμαυρων» μπορεί να κάλυψαν τα ζητήματα της εγγυητικής, της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας με το ποσό να υπολογίζεται κοντά στα 150.000 ευρώ, ωστόσο ψάχνουν άλλο ένα… της ίδιας τάξης.

Και αυτό, επειδή τόσα είναι περίπου τα χρήματα που απαιτούνται για την εξόφληση των παικτών και προπονητών της φετινής σεζόν, αλλά και για τα δύο ban (Μαρμπλ, Γιάνκοβιτς). Ο διακανονισμός των ban δεν είναι προαπαιτούμενο για να κλείσει ο φάκελος της αδειοδότησης σε αντίθεση με τις συμφωνίες που πρέπει να γίνουν με τους παίκτες για τις οφειλές.

Κάποιοι παίκτες έχουν συμφωνήσει και υπογράψει τον διακανονισμό για τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν ώστε να τα πάρουν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όμως αυτό δεν ισχύει για όλους.

Έτσι οι διοικούντες βρίσκονται σε διαρκείς επαφές τόσο για την εξεύρεση χρημάτων σε μια δυσχερή οικονομική περίοδο με τα έσοδα να… απουσιάζουν, όσο και με τους παίκτες και προπονητές για συμφωνία στους διακανονισμούς, που θα φέρει την ΚΑΕ ακόμα πιο κοντά σε ένα πλήρη φάκελο για την αδειοδότησή της.

Και όλα αυτά ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς μέχρι τις 15 Ιουνίου θα πρέπει όλες οι ομάδες να καταθέσουν τα επιπρόσθετα χαρτιά για τους φακέλους τους. Και έως ότου τακτοποιηθούν οι κρίσιμες αυτές υποθέσεις, δύσκολα μπορεί να προχωρήσει η οποιαδήποτε συζήτηση για το μπάτζετ και το ρόστερ της νέας σεζόν και η πιθανή ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του αγωνιστικού σχεδιασμού των «κιτρινόμαυρων».