Σύσσωμες οι ομάδες, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, εύχονται τα συλληπητήρια τους για τον θάνατο του 32χρονου, Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο στα μέσα του Νοέμβρη και εν τέλει ηττήθηκε στη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή.

Την θλίψη του για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγάλης Γαλατσόπουλος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς.

Δεν υπάρχουν λόγια όταν ένας τόσο νέος άνθρωπος, πρόσχαρος και προσηνής όπως τον είχαμε συναντήσει στην εκδήλωση για την Παρουσίαση του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος «φεύγει» από την ζωή.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στην οικογένεια, στους οικείους του Στέφαν Γέλοβατς και σε όλους τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Θα θυμόμαστε τον Στέφαν γιατί τον νιώσαμε σαν δικό μας φίλο έστω και εάν το διάστημα που τον γνωρίσαμε ήταν δυστυχώς σύντομο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς.
Αναλυτική η ανάρτηση του «τριφυλλιού»:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον χαμό ενός νέου ανθρώπου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια της.

Η σκέψη μας είναι μαζί τους».

Τον Στεφάν Γέλοβατς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή αποχαιρέτισε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτηση στα social media.
Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η κιτρινόμαυρη οικογένεια θρηνεί!

Καλό σου ταξίδι, Στέφαν!

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! 🖤💛»

Ο Ιωνικός Νικαίας με ανάρτησή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς.
Αναλυτικά το μήνυμα της ομάδας της Νίκαιας:

«Ο Ιωνικός Νικαίας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Stevan Jelovac και στους οικείους του, αλλά και στην οικογένεια της ΚΑΕ ΑΕΚ που πενθεί. Η σκέψη μας είναι μαζί σας».