Χαρούμενος για τη νίκη του Λαυρίου στην Καρδίτσα που σήμανε και τυπικά την παραμονή στην Basket League, ήταν ο Γιώργος Λημνιάτης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα, επισήμανε πως το Λαύριο θα παίξει για να κερδίσει και τα επόμενα δύο παιχνίδια, παρότι θεωρητικά είναι βαθμολογικά αδιάφορο.

Όσα ανέφερε ο κόουτς του Λαυρίου:

«Μια πολύ καθοριστική νίκη γιατί μας δίνει την παραμονή. Ελέγχαμε από την αρχή το παιχνίδι, δείξαμε ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία. Πετύχαμε μεγάλα σουτ και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί είχαν συγκέντρωση, θάρρος και θράσος και έκαναν όλα τα σωστά στην κρίσιμη στιγμή.

Είχαμε ποντάρει στο άγχος της Καρδίτσας, εστιάσαμε σε αυτό γιατί ήθελε τη νίκη για να σωθεί και παίξαμε πιο απελευθερωμένα. Αφιερώνω τη νίκη στον γυμναστή της ομάδας που έχει πλέον ένα νέο μέλος στην οικογένειά του.

Από εδώ και πέρα κρινόμαστε. Θα παίξουμε με σοβαρότητα στα επόμενα δύο παιχνίδια. Ιδιαίτερα στο ματς του Σαββάτου (σ.σ. με τον Ιωνικό) γιατί η δική μας συμπεριφορά θα κρίνει την παραμονή και θα πάμε να κερδίσουμε».