Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε πως άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν ως στόχο να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

Δείτε το blog του διεθνούς σέντερ:

«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Είναι προφανές, ότι εμείς είμαστε το φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας.

Δεν κάνουμε καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Και δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Έχουμε χάσει ματς, που δεν έπρεπε. Θεωρώ, όμως, ότι έχουμε το χρόνο να επανέλθουμε και να επιστρέψουμε στις κορυφαίες θέσεις. Μπορώ να βρω δικαιολογίες αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Δεν έχουμε περιθώρια για εφησυχασμό. Πρέπει στο εξής να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Να διαχειριστούμε την κούρασή μας και τις όποιες πιθανές απώλειες παικτών.

Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει για σαράντα λεπτά να έχουμε το μυαλό μας στο γήπεδο και να εφαρμόσουμε όλα όσα μας λένε οι προπονητές μας. Παράλληλα, να κλείσουμε τη χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο, που σημαίνει και καλή εμφάνιση και όχι μόνο νίκη, καθώς ο Ιανουάριος που έρχεται είναι «φωτιά» για μας. Πιστεύω, ότι όλα θα πάνε καλά.

Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο για τις Άγιες Ημέρες. Να είμαστε όλοι κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και σε όσους μας έχουν ανάγκη. Και με την ευκαιρία εύχομαι στους οπαδούς της ΑΕΚ αλλά και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους καλή χρονιά».