Ο Τι Τζέι Μπρέι έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για την ήττα του Κολοσσού απέναντι στο Λαύριο, αλλά και για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τι Τζέι Μπρέι:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Δυστυχώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα καταφέραμε απέναντι στο Λαύριο, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα στο γήπεδό μας. Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά οι αντίπαλοί μας έβγαλαν περισσότερη ενέργεια από εμάς και έτσι πήραν τη νίκη.

Όμως, στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση, παρά το γεγονός πως αυτή την στιγμή έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Κι αυτό γιατί η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση πνευματικά. Αυτή την εβδομάδα κάναμε κάποιες δυνατές προπονήσεις και ο καθένας μας δούλεψε σκληρά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και οι 26 αγώνες του. Αλλά, δεν πρέπει να επιτρέψεις σε ένα κακό σερί να σου χαλάσει την ψυχολογία.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προφανώς και πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και πάμε εκεί για να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Εάν καταφέρουμε και είμαστε κοντά μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Τι Τζέι».