Ο δεύτερος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό παραμένει στον αέρα, καθώς δεν έχουν οριστεί καν διαιτητές, με την ερυθρόλευκη πλευρά να αναφέρει πως θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των συμφερόντων τους!

Ο δεύτερος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής 16/5 στις 14:30 ωστόσο οδεύει προς αναβολή αφού ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση για την ένσταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός ενώ δεν έχουν οριστεί καν διαιτητές!

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση για την τελευταία φάση του 1ου τελικού, με την ΚΕΔ να καλείται να αποφασίσει την τύχη της ωστόσο μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη, με την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να απειλεί με μηνύσεις και αγωγές τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Η επίσημη θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων του. Είναι αδιανόητο, παραμονή ενός προγραμματισμένου τελικού που κρίνει ένα πρωτάθλημα, να μην γνωρίζουν οι αθλήτριες μας αν θα αγωνιστούν η όχι. Για αυτό το γεγονός και για όλα όσα έχουν συμβεί στη σειρά των τελικών, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».