Ο Εβάν Φουρνιέ μπορεί να ξεπέρασε τον κορωνοϊό, όμως όπως τονίζει ο ίδιος, του έχει αφήσει κατάλοιπα και αισθάνεται σαν να έχει διάσειση.

Η παραδοχή του Εβάν Φουρνιέ προκαλεί προβληματισμό. Ο Γάλλος guard μόλις λίγες ημέρες μετά την ανταλλαγή του στους Μπόστον Σέλτικς, προσβλήθηκε από κορωνοϊό. Και ενώ έχει επιστρέψει στα παρκέ και αγωνίζεται δίχως περιορισμούς, ο ίδιος αισθάνεται πως ο κορωνοϊός έχει αφήσει κατάλοιπα.

«Αισθάνομαι περίεργα, για να είμαι ειλικρινής. Αισθάνομαι σαν να έχω διάσειση. Αισθάνομαι λίγο καλύτερα, αλλά νιώθω σαν να πηγαίνουν όλα πιο γρήγορα. Δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ και η τρισδιάστατη προοπτική μου είναι εξαιρετικά κακή», είπε ο Φουρνιέ!

Στη Βοστόνη έχει αγωνιστεί σε 10 αγώνες, με 9 πόντους, 1.9 ασίστ και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα, αριθμοί που απέχουν απ’ αυτά που μετρούσε στο Ορλάντο φέτος: 19.7 πόντους, 3.7 ασίστ, 2.9 ριμπάουντ.

Από την ημέρα που έχει επιστρέψει, μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, ο Φουρνιέ μετράει το απίθανο 16/40 σουτ, με το ματς απέναντι στους Μπλέιζερς να είναι το καλύτερο με 8/10 σουτ!