Ο Ντανίλο Γκαλινάρι μίλησε για την σεζόν που βίωσε με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «κεραυνών», εξετάζοντας παράλληλα όλες τις επιλογές του.
Είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» πρόσωπα της φετινής free agency. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι ολοκλήρωσε μια άκρως παραγωγική σεζόν με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και πλέον κοιτάζει τις επιλογές του για την ερχόμενη σεζόν.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στο HoopsHype σχετικά με το μέλλον του και όχι μόνο, εκφράζοντας την επιθυμία να συνεχίσει στους Θάντερ.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο παραμονής στην Οκλαχόμα και τους Θάντερ τόνισε: «Ως παίκτης όταν έχεις περάσει τόσο σπουδαίο χρόνο με την ομάδα και περνάς αυτό που περάσαμε και εμείς φέτος, ζώντας μια τρομερή σεζόν, φυσικά και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω και να περάσω περισσότερο χρόνο στην Οκλαχόμα. Όταν έχεις μια νικηφόρα σεζόν, πάντα θες να είσαι σε μια νικηφόρα ομάδα, οπότε φυσικά και θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις σκέψεις του κατά τη διάρκεια της free agency. «Το καλύτερο πράγμα σχετικά με την free agency είναι πως κοιτάζω τα πάντα. Το μέρος που λατρεύω είναι πως κοιτάζω τα πάντα. Ειλικρινά δεν έχω μια κατεύθυνση ή ένα πράγμα που κοιτάζω. Στην καριέρα σου δεν μπορείς να είσαι free agent κάθε χρόνο. Όταν συνέβη σε μένα, αυτό το καλοκαίρι, θέλω να πάρω το χρόνο μου και να δω τα πάντα».