Ο Ντόνοβαν Μίτσελ μίλησε για την συνεργασία του με τον Ρούντι Γκομπέρ στους Τζαζ και παραδέχθηκε πως δεν κατάφεραν να βρουν την χημεία που θα ήθελαν.

Το δίδυμο Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ δεν κατάφερε ποτέ δεν δουλέψει εντός των τεσσάρων γραμμών σύμφωνα με τον all-star γκαρντ σε συνέντευξη που έδωσε στο «The Athletic».
«Χαρίσαμε πολλές όμορφες στιγμές στην Γιούτα, αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να πάρουμε πρωτάθλημα. Εγώ και ο Ρούντι έχουμε πολύ καλή σχέση, απλά μέσα στο παρκέ δεν ταιριάξαμε ποτέ. Δεν αντιπαθώ τον Ρούντι ούτε αυτός εμένα», δήλωσε αρχικά ο άσος των Καβαλίερς διαψεύδοντας τις φήμες πως και εκτός γηπέδων δεν τα πήγαιναν καλά.

«Απλά δεν μπορούσαμε να τα βρούμε εντός γηπέδου. Και σας διαβεβαιώνω ότι και οι δύο προσπαθήσαμε πολύ», τόνισε ο Μίτσελ.
Οι Τζαζ από το 2017 ως το 2022 είχαν ένα «γεμάτο» ρόστερ και πάντα τερμάτιζαν μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της δυτικής περιφέρειας.
Ωστόσο, ποτέ δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς περιφέρειας. Έτσι το καλοκαίρι η διοίκηση της Γιούτα αποφάσισε να στείλει τον Γκομπέρ στην Μινεσότα, τον Μίτσελ στο Κλίβελαντ και να ξεκινήσουν να «χτίζουν» από την αρχή.