Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Αλέξανδρος Νικολιάς τίθεται ξανά στη διάθεση της ομάδας. Ενσωματώνεται στην αποστολή στο Καρπενήσι και ο Αντριάν Κολομπίνο.

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της είχε γνωστοποιήσει ότι θα καλούσε σε απολογία τον Αλέξανδρο Νικολιά λόγω της απουσίας του από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πως θα του επιβληθεί πρόστιμο.

Ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής (30/7) με νέα ανακοίνωσή τους οι «βυσσινί» έκαναν γνωστό ότι αναστέλλεται η κλήση του παίκτη σε απολογία, όπως και η ενδεχόμενη τιμωρία του καθώς επέστρεψε στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Επίσης όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ, ο Αντριάν Κολομπίνο βρίσκεται ξανά από σήμερα στην Ελλάδα λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε και εντάσσεται και αυτός στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι.

Έτσι ο μόνος παίκτης της ΑΕΛ που απουσιάζει τη δεδομένη στιγμή είναι ο Νίκολα Γιακιμόφσκι, λόγω του προβλήματος υγείας του πατέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ αναγγέλλει ότι από σήμερα ετέθη στην διάθεση των προπονητών μας και ο επίλεκτος ποδοσφαιριστής μας Αλέξανδρος Νικολιάς.

Κατόπιν αυτού αναστέλλεται όλη η διαδικασία της κλήσεως του σε απολογία και της ενδεχόμενης τιμωρίας του.

2. Στις 15:10 μ.μ. σήμερα το απόγευμα με πτήση από Μαδρίτη φθάνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο διεθνής Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής μας Adrian Colombino μετά της συζύγου του, εξαιτίας προβλήματος της οποίας και καθυστέρησε.

Τον ποδοσφαιριστή θα παραλάβει από το αεροδρόμιο στην Αθήνα άνθρωπος της ΑΕΛ και το απόγευμα θα είναι στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

3. Ο μόνος ποδοσφαιριστής πλέον που απουσιάζει από το στάδιο της βασικής προετοιμασίας είναι ο Nikola Jakimovski λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας του πατέρα του και για αυτό το λόγο βρίσκεται στο Κόμο της Ιταλίας, όπου εδρεύει και η οικογενειακή τους επιχείρηση (κοσμηματοπωλείο – χρυσοχοείο).