Η Λειψία υποχρεώθηκε σε νέα απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά από την Κολωνία, μένοντας στο 1-1, με το ματς να έχει τέσσερα ακυρωθέν γκολ.

Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα η Λειψία, που μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται ήδη στο -9 από την κορυφή.

Οι ταύροι πήγαν για ακόμα δίχως αύριο στην Κολωνία, όμως αυτό που ακολούθησε ήταν ένα τρελό ματς με τέσσερα ακυρωθέντα γκολ, ανατροπές, δοκάρια, φάσεις και τρελό ρυθμό.

Μόλις στο 6ο λεπτό το γκολ του Σόμποσλάι ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ, ενώ στην επόμενη φάση ο Νκουνκού (8’) είχε σουτ στο δοκάρι.

Η Κολωνία απάντησε άμεσα με δικό της δοκάρι από τον Ντούντα (9’), ενώ είχε κι αυτή ακυρωθέν γκολ με τον Ουτ (38’) λίγο πριν βγει το ημίχρονο!

Η επανάληψη ξεκίνησε με ακόμα πιο φρενήρη ρυθμό με νέο ακυρωθέν γκολ του Μοντέστ (50’), ο οποίος λίγο αργότερα είδε το νέο του γκολ να ακυρώνεται και πάλι για οφσάιντ (57’), αλλά τελικά να μετρά μετά από απόφαση του VAR!

Το τέταρτο ακυρωθέν γκολ στο ματς ήρθε από τον Φόρσμπεργκ (66’), με την Λειψία να φτάνει μετά κόπων και βασάνων στην ισοφάριση με τον Αϊνταρά (72’).

Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο άσκησε αφόρητη πίεση, όμως το νικητήριο γκολ δεν ήρθε σε καμία από τις καλές στιγμές που είχαν οι Σόμποσλάι (80’), Νκουνκού (82’) και Πόουλσεν (83’) σε ένα απίστευτο ματς, με τρελή εξέλιξη.