Ο Άρης γνωστοποίησε την Ευρωπαϊκή του λίστα για τα δύο παιχνίδια του Europa Conference League με αντίπαλο την Γκόμελ η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Γκόμελ (21-28/7) και το βράδυ της Παρασκευής γνωστοποίησε τη λίστα που δήλωσε στην UEFA με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο ματς του Europa Conference League.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην UEFA για τα παιχνίδια με την FK Gomel, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μπράμπετς, Κουέστα, Νταμπό, Ντιόπ, Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ιτούρμπε, Καρακασίδης, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Μαρμαρίδη, Εμπακατά, Οντουμπάτζο, Λούις Πάλμα, Πίρσμαν, Σγούρο, Σιαμπάνη, Καμάτσο, Τανούλη και Μαζικού.

Όπως είναι φυσικό σε αυτή δεν έχει συμπεριληφθεί ο Ζερβινιό ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από την ομάδα του Άρη καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση του. Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Μπούργος έχει τη δυνατότητα να κάνει δύο αλλαγές 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.