Στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού και στο γεγονός πως όλοι κάνουν λάθη στάθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Σλάβια Πράγας στο Europa Conference League.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ τόνισε πως ήταν πέναλτι το χτύπημα του τερματοφύλακα της Σλάβια πάνω του, αισθάνεται περήφανος για τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, παρά τον αποκλεισμό, κάλυψε τον Καμπετσή για το λάθος του στο γκολ της ισοφάρισης των Τσέχων, αλλά ζήτησε δουλειά για τη συνέχεια και εξήρε τους φίλους των «πράσινων» που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Είχα την μπάλα και ο τερματοφύλακας ήρθε στην πλάτη μου και με χτύπησε, για εμένα ήταν πέναλτι, δεν βρήκε την μπάλα, μου έριξε γονατιά. Από εκεί και πέρα, μέσα στη βδομάδα μιλήσαμε για το παιχνίδι για να αφήσουμε τον αμυντικό μας μέσο ελεύθερο για να δημιουργήσουμε.

Σήμερα, είχαμε πέντε καλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, κάναμε καλή προσπάθεια. Μπορούμε όλοι μαζί να δουλεύουμε και να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας. Όλα μπορούμε να τα λύσουμε και δε θα σταματήσουμε σε ένα εμπόδιο. Είμαι περήφανος για το πως παίξαμε».

Για την ομάδα, το λάθος του Καμπετσή και τους οπαδούς: «Η ομάδα ανεβαίνει, μπορούμε όλοι μαζί να πάμε πολύ καλά με δουλειά και να καταφέρουμε πράγματα. Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως πρέπει, σήμερα όλοι έδειξαν το χαρακτήρα τους και βρήκαμε το πως πρέπει να παίζουμε.

Θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου, όπως ο Αργύρης, που έκανε λάθος, είναι μέρος της ομάδας, όλοι κάνουν λάθη, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου, θα είμαστε μαζί του.

Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί, αυτό θέλω να έχουμε κάθε βδομάδα, είμαι περήφανος για αυτούς και χαίρομαι που είμαι σε έναν τέτοιο μεγάλο σύλλογο».