Στη διάθεση των φίλων της Εθνικής Ομάδας βρίσκονται τα εισιτήρια από την Πέμπτη (26/6) ενόψει των αναμετρήσεων με Κύπρο και Κόσοβο για το Nations League στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου».

Τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των αγώνων με Κύπρο (9/6) και Κόσοβο (12/6) για το Nations League είναι πλέον διαθέσιμα και έτσι, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρεβρεθεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της Εθνικής που λαμβάνουν τόπο στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου».

Όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, για τους ενήλικες θα κυμναθούν από 20, 15, 10 έως και 5 ευρώ. Αντίθετα, για τα παιδιά: στις θύρες των 20 ευρώ για τους ενήλικες θα «πέσει» στα 10 ευρώ, στις θύρες των 15 ευρώ θα μειωθεί στα 7,5 ευρώ και στις θύρες των 10 ευρώ θα κατεβεί στα 5 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τους πρώτους επίσημους αγώνες του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής και αναμένεται να παρακολουθήσουμε τις αλλαγές που έπραξε ο Ουρουγουανός τεχνικος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο UEFA Nations League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου (Ελλάδα-Κύπρος 9/6 και Ελλάδα-Κόσοβο 12/6), όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει για πρώτη φορά στην Ιστορία του επίσημα παιχνίδια!

Αγοράστε μόνο ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά, το εισιτήριό σας και υποστηρίξτε την Εθνική Ομάδα, που θα παίξει για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Γουστάβο Πογέτ.

Ενηλίκων
20, 15, 10, 5 €

Παιδικό
10 (για τις θύρες των 20 € στους ενήλικες), 7,5 (για 15 €) και 5 (για 10 €).
Λόγω των ελέγχων που θα διενεργηθούν, η Ε.Π.Ο. συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στην εγκατάσταση για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την έγκαιρη εισόδό τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.