Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Ιρλανδίας.

Οι «Times» αποκάλυψαν πως ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ είναι ανάμεσα στους τεχνικούς που εξετάζονται από την αντίστοιχη ομοσπονδία της Ιρλανδίας για την τεχνική ηγεσίας της εθνικής ομάδας της χώρας.

Η Ιρλανδία είναι «ακέφαλη» αυτή τη στιγμή, αφού ο πρώην τεχνικής της ομάδας, Στέφεν Κένι απολύθηκε στα τέλη Νοεμβρίου μετά από περίπου 2,5 χρόνια στον πάγκο της και 40 παιχνίδια. Έτσι, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Το ρεπορτάζ του έγκυρο μέσου αναφέρει πως ο Πογέτ είναι απογοητευμένος από την στήριξη που δεν έχει λάβει στην προσπάθεια που κάνει να φέρει την Εθνική Ελλάδος στα τελικά του Euro 2024 και γι’ αυτό σκέφτεται την αποχώρησή του.

Αρχικά, οι Ιρλανδοί στράφηκαν πρώτα στον Λι Κάρσλεϊ, που βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας Κ21, αλλά η πρότασή τους δεν έγινε δεκτή κι έτσι πλέον θα κινηθούν με βάσει τις επόμενες επιλογές στην λίστα τους.

Υπενθυμίζουμε πως η Ελλάδα αντιμετώπισε δύο φορές την Ιρλανδία στον όμιλο των προκριματικών του Euro και κέρδισε ισάριθμες φορές με 2-1 εντός και 2-0 εκτός έδρας.