Ο Ρούμπεν Νέβες, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έβαλε στη Γουλβς ο Ολυμπιακός και χαρακτήρισε την πρόκριση υπέροχη στιγμή για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέβες:

«Είναι μια υπέροχη στιγμή για εμάς, σε μία τέτοια διοργάνωση, με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτήν, είναι πολύ καλό που θα πάμε στη Γερμανία για το τελικό τουρνουά. Ανυπομονούμε γι’ αυτό. Ήταν ο στόχος μας. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα με τον Ολυμπιακό, όπως και ήταν. Έχει μια πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, παίζει πολύ καλά με τη μπάλα στα πόδια και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Το έχει ξαναδείξει αυτό, αρκετές φορές πριν και εδώ στην Αγγλία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, το χρειαζόμασταν αυτό και τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Γουλβς; «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται να σκοράρει, για να το πιστέψει. Ξέραμε ότι είχαμε το προβάδισμα. Πιέσαμε καλά στη μπάλα στην αρχή, σκοράραμε, οπότε ήταν φυσιολογικό μετά, να δημιουργήσει περισσότερο ο Ολυμπιακός. Πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά, ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση»