Πεπεισμένος πως η Μακάμπι Χάιφα μπορεί να πάρει τη νίκη, παρότι έχει απέναντί του μια καλή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, εμφανίστηκε ο Μεσάι Ντέγκο.
Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας από το Ισραήλ εξήρε τους «πράσινους» για την ευρωπαϊκή τους πορεία, ενώ για την Μακάμπι τόνισε πως είναι σε καλό επίπεδο και θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει τη νίκη.

«Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα νικήσαμε, ελπίζω πως θα συνεχίσουμε έτσι και θα τα καταφέρουμε και στον ευρωπαϊκό αγώνα. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.
Είναι μια ποιοτική ομάδα. Με την Μαρσέιγ, με την Ντνίπρο, με την Βιγιαρεάλ ήταν σπουδαίος αλλά εμείς ελπίζουμε πως είμαστε σε καλό επίπεδο για να νικήσουμε. Έχουμε ετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε όπως πρέπει, όπως κάνουμε πάντα σε όλα τα παιχνίδια.
Αύριο το ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Να πάρουμε αυτό που θέλουμε και μετά θα δούμε το πως θα διαμορφωθεί ο όμιλος. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Europa League», τόνισε.
Από πλευράς των παικτών βρέθηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος έχει περάσει κατά το παρελθόν από τον Άρη.
«Είναι ένα ματς έξι πόντων. Χρειαζόμαστε νίκη και πιστεύουμε πως μπορούμε να την πάρουμε. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν καλοί, πήραμε την νίκη, φτιάξαμε την αυτοπεποίθησή μας και τώρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε.