Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου του Ολυμπιακού, με τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Αντβέρπ να φεύγουν με γοργούς ρυθμούς.

Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν το Σάββατο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά βάσει Νόμου, θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή την ημέρα του αγώνα. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν συνεχίζεται πάντως με αμείωτους και αυξημένους ρυθμούς.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού σπεύδουν να κλείσουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ πλέον οι επίσημοι εντός έδρας αγώνες είναι προ των πυλών. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο (11/9) από τα εκδοτήρια τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Παράλληλα το Σάββατο (11/9) είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτήριων της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο από τα εκδοτήρια, αφού την Κυριακή (12/9), ανήμερα του αγώνα, βάσει Νόμου, δεν επιτρέπεται να ανοίξουν. Μεγάλη είναι η προπώληση των εισιτηρίων τόσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσο και για αυτό με την Αντβέρπ, για το οποίο επίσης θα διατίθενται τα εισιτήρια το Σάββατο (11/9) από τα εκδοτήρια.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν πάντα στα υπ’ όψιν τους πως με την ισχύουσα κατάσταση, ανήμερα των αγώνων του πρωταθλήματος τα εκδοτήρια για την αγορά εισιτήριου δεν θα λειτουργούν. Η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ.