Για τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν στον εθνικό ύμνο της Ιταλίας, στον τελικό κόντρα στην Αγγλία οι οποίες όπως ανέφερε τους πείσμωσε έκανε λόγο σε συνέντευξη που έδωσε ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Το Euro του 2020, για δεύτερη φορά στην ιστορία της κατέκτησε η Εθνική Αγγλίας στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Οι παίκτες της «Σκουάτρα Ατζούρα», μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου δίνουν συνεχώς συνεντεύξεις, στις οποίες μιλούν για τις στιγμές θριάμβου. Εκτός όμως από αυτές υπάρχουν και άλλα θέματα, στα οποία οι παίκτες των «ατζούρι» τοποθετούνται.

Ένα εξ αυτών είναι και οι αποδοκιμασίες, που υπήρξαν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ιταλίας. Ο «χρυσός» σκόρερ της Ιταλίας στον τελικό Λεονάρντο Μπονούτσι απαντώντας στο εν λόγω θέμα τόνισε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη ενόχλησε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ταυτόχρονα όμως τους πείσμωσε για τον τελικό με τα «Τρία Αγγλία».

«Με ενόχλησε σίγουρα η αποδοκιμασία του εθνικού μας ύμνου, αλλά οι Άγγλοι δεν πέτυχαν το σκοπό τους, που ήταν να μας αποθαρρύνουν. Το αντίθετο μας πείσμωσαν και παλέψαμε πιο αποφασιστικά για το τρόπαιο» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο άσος της Γιουβέντους.