Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί δήλωσε ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του με την Γαλλία, τονίζοντας πως το παραμικρό λάθος απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια κοστίζει.

Το Μαρόκο έγραψε ιστορία με τις προκρίσεις τους απέναντι στην Ισπανία (στη φάση των “16”) και στην Πορτογαλία (στους “8′) όμως κόντρα στην Γαλλία δεν μπόρεσε να πετύχει νέο άθλο και γνώρισε την ήττα με 2-0, για να έχει ως… παρηγοριά το γεγονός πως έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα με παρουσία στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Από την πλευρά του ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθεώθηκε από τους πάνω από 50.000 Μαροκινους που βρέθηκαν στις εξέδρες και στις δηλώσεις του υποστήριξε με τα λάθη που έκαναν απέναντι στην έμπειρη ομάδα του Ντεσάμπ δεν θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

“Δώσαμε το μάξιμουμ, αυτό ήταν το σημαντικότερο. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς, όπως για παράδειγμα του Αγκέρντ στην προθέρμανση, όπως και αυτούς των Σαΐς και Μαζραουί.

Απέναντι σε μία ομάδα όπως η Γαλλία, το παραμικρό λάθος το πληρώνεις άμεσα. Χάνοντας στο πρώτο μέρος, ήταν δύσκολο να πάμε στον τελικό.

Στο δεύτερο μέρος τα πήγαμε πολύ καλύτερα, όμως ήρθε το δεύτερο γκολ για να μας σκοτώσει. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να μας αφαιρέσει τίποτα από όσα είχαμε πετύχει μέχρι τώρα”, δήλωσε ο τεχνικός ηγέτης των “λιονταριών του άτλαντα”.