Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου και ο Τόνι Κρόος δεν θέλησε να τον σφραγίσει, με τον Γερμανό να αρνείται να κλείσει το παράθυρο επιστροφής του στην εθνική Γερμανίας.

Ο Τόνι Κρόος έχει ρίξει τίτλους τέλους στην πορεία του με την εθνική Γερμανίας από το 2021, θέλοντας να επικεντρωθεί περισσότερο στην οικογένειά του και στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς βαδίζει προς το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας του.

Τρία χρόνια αργότερα ωστόσο ο Γερμανός φαίνεται να κάνει σκέψεις επιστροφής! Ο ίδιος άλλωστε άφησε το παράθυρο ανοικτό για την ανάκληση της αρχικής του απόφασης προκειμένου να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα του ενόψει και του Euro 2024, σε μια εξέλιξη που προέκυψε από την πίεση του συμπαίκτη του στη Μαδρίτη, Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Όπως είχε αποκαλύψει άλλωστε ο αμυντικός της Ρεάλ στα ισπανικά Μέσα ο ίδιος είχε καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να αλλάξει τη γνώμη του Κρόος και ο τελευταίος ερωτηθείς πάνω στο ζήτημα έδωσε μια απάντηση που καθιστά μερικώς αισιόδοξους τους συμπατριώτες του για επιστροφή στην εθνική.

«Είχε να μου περάσει από το μυαλό εδώ και πολύ καιρό, οπότε με έπιασε προ εκπλήξεως γιατί δεν το είχα σκεφτεί. Αυτό με έκανε να το σκεφτώ και του έδωσα μια απάντηση που δεν μπορώ να αποκαλύψω σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.